Wednesday, 26 October 2011

Emergency Cocktail

asalamualaikum..


lin ada buat satu dessert yang yummilicious, easy & cheap.
barang2 diperlukan cuma hirisan buah-buahan (ikut suka nak buah apa), susu cair (masak dengan tambah sedikit air & gula), jelly.


bahan ni semua campur dalam satu bekas & taadaaa! dah siap dah pun. lagi sejuk lagi sedap makan sambil nonton ya. hehe. 


tau tak kenapa lin bagi tajuk 'emergency cocktail'? sebab ni buat dengan guna apa yang ada dalam ice box. rasa macam thrill gitu. tengok2 jadi sedap jugak. =)


lin guna buah kiwi je masa ni. kalau korang suka lain2 fruits, bolehlah tambah ye.


ni masa dah siap. nampak menyelerakan taw.

selamat mencuba!






Umur Saye

Daisypath Happy Birthday tickers

My Blog Life..

Daisypath Anniversary tickers